COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjëratë lidhur me Studimet аmerikane nga dr. Majkëll Aron Rokland

Të enjten (17.03.2016) në Universitetin e Evropës Juglindore-Tetovë, dr. Majkëll Aron Rokland -specialist nga programi Fullbright do të mbajë ligjëratë për studentët e Departamentit të gjuhës dhe letërsisë angleze

Data: 17 mars
Koha: 10:00 - 11:30
Vendi: QZHB, ndërtesa e Rektoratit - UEJL Tetovë

Google+