COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Работилница за настанвиците од средните училишта „Современи методи на предавање и употреба на социјалните медиуми во наставата по англиски јазик“

Работилницата ќе се одржи во зградата на Ректоратот/Центар за развој на бизнис, УЈИЕ, во сабота (5-ти март, 2016 год), почнувајќи од 09:00 часот.

Агенда

9.15-9.30: Поздравно обраќање и вовед, проф. д-р Бенџамин Китинг, Декан

9.30-11.00: Современи методи на предавање, проф. д-р Брикена Џафери

11.00-11.30: Пауза за кафе

11.30-13:00: Употреба на социјални медиуми во наставата по англиски јазик, проф. д-р Агим Пошка

Google+