COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Punëtori për profesorët e shkollave të mesme: "Metodologjia bashkëkohore e mësimdhënies dhe shfrytëzimi i medias sociale në mësimdhënien e gjuhës angleze"

Punëtoria do të mbahet në ndërtesen e Rektoratit, në Qendër për zhvillimin e biznesit, kampusi në Tetovë, të shtunën (5 mars) nga ora 09:00 - 13:00.

Programi

9.15-9.30: Fjalim hyrës i Dekanit, Prof. Dr. Benjamin Keatinge,

9.30-11.00: Metodologjia Bashkëkohore e Mësimdhënies , Prof Dr Brikena Xhaferi

11.00-11.30: Pushimi dhe pije freskuese

11.30-13.00: Përdorimi i mediave sociale në mësimdhënien e gjuhës angleze, Prof Dr Agim Poshka

Google+