COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Дебата со тема: „Младинскиот вакум во избори и креирање на политики“

Дебатата со тема: „Младинскиот вакум во избори и креирање на политики“ („Youth Vacuum in Elections and Policy Making“), организирана од Советот на младите на Амбасадата на САД во Скопје, каде ќе учествуваат ректорот на УЈИЕ, проф д-р Замир Дика, амбасадорот на САД во РМ, неговото височество, Џес Бејли (Jess L.Baily), и амбасадорката на ОБСЕ во Скопје, нејзиното височество, Нина Суомалаине (Nina Suomalaine) и други панелисти од УЈИЕ и ДУТ.

Датум: среда, 16-ти декември, 2015 г.
Време: со почеток во 13:00 ч.
Место: амфитеатар ЛХ4, УЈИЕ Тетово.
Google+