Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Debat me temë: “Vakumi rinor në zgjedhje dhe hartimi i politikave”

Debat me temë: “Vakumi rinor në zgjedhje dhe hartimi i politikave” (“Youth Vacuum in Elections and Policy Making”), i organizuar nga Këshilli i të rinjve të Ambasadës së SHBA-ve në Shkup, ku do të marrin pjesë rektori i UEJL, Prof. Dr. Zamir Dika, Ambasadori i SHBA-ve në RM, Shkëlqesia e tij, Jess L.Baily dhe Ambasadorja e OSBE-së në Shkup, Shkëlqesia e saj, Nina Suomalaine dhe panelistë nga UEJL dhe USHT.

Dita: e mërkurë, me 16 dhjetor, 2015
Koha: në orën 13:00
Vendi: amfiteatri LH4, UEJL Tetovë.
Google+