COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Форумот за коегзистенција

Форумот за коегзистенција организирано од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа во соработка со Амбасадата на Полска во Скопје. Централен говор: „Границата на етосот: Формирањето на прашањата што поврзуваат во мултикултурно општество„ од страна на Krzysztof Czyżewski. Панелисти од УЈИЕ ќе бидат проф. д-р Маја Мухиќ и проф. д-р Али Пајазити.

Датум: 15 декември 2015
Време: 13.00-15.00
Локација: Сала за конференции, БДЦ, Зграда на Ректорат, УЈИЕ, Тетово.
Google+