Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forum mbi koekzistencën

Forum mbi koekzistencën organizuar nga Instituti “Maks van der Shtul” i Universitetit të Evropës Juglindore në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Shkup. Fjalimi kryesor: “Kufiri i etosit: Formimi i cështjeve lidhëse në shoqërinë multikulturore” nga Krzysztof Czyżewski. Panelist nga UEJL do të jenë Prof. Dr. Maja Muhiç dhe Prof. Dr. Ali Pajaziti.

Data: 15 dhjetor 2015
Koha: ora 13.00- 15.00.
Lokacioni: Salla e konferencave, BDC, Ndërtesa e Rektoratit, UEJL, Tetovë
Google+