COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Работилница „Мостот: Срцето на заедницата“

Работилница: „Мостот: Срцето на заедницата„ организирано од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа во соработка со Меморијалниот Центар на Холокаустот на Евреите и во соработка со Амбасадата на Полска во Скопје. Водител на работилницата Krzysztof Czyżewski, познат автор и директор на Центарот “Borderland of Arts, Cultures and Nations” во Полска. Вториот (практичен) дел од работилницата ќе се одржува во просториите на Меморијалниот Центар на Холокаустот на Евреите во Скопје.

Датум: 11 декември 2015
Време: 11.00-14.00
Локација: Амфитеатар, УЈИЕ, Скопје
Google+