Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Punëtori “Ura: Zemra e komunitetit“

Punëtori: “Ura: Zemra e komunitetit“ organizuar nga Instituti “Maks van der Shtul” i Universitetit të Evropës Jug Lindore, në partneritet me Qendrën Memoriale të Hollokaustit të Hebrenjëve dhe në bashkëpunim me Ambasadën e Polonisë në Shkup. Udhëheqës i punëtorisë: Krzysztof Czyżewski, autor i mirënjohur dhe drejtor i Qendrës “Borderland of Arts, Cultures and Nations” në Poloni. Pjesa e dytë praktike e punëtorisë do të zhvillohet në hapësirat e Qendrës Memoriale të Hollokaustit në Shkup.

Data: 11 dhjetor 2015
Koha: ora 11.00- 14.00.
Lokacioni: Amfiteatri, Kampusi i UEJL-së, Shkup
Google+