COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Предавање: “Искуството на САД со реформата на системот на одмерување на санкциите и упатствата за мерење на санкциите” од ЧС Судијата Рикардо Х. Хинохоса од Тексас, САД.

Правниот факултет при Универзитетот на Југоисточна Европа, во соработка со Амбасадата на САД во Скопје, организира предавање на тема: “Искуството на САД со реформата на системот на одмерување на санкциите и упатствата за мерење на санкциите”. Предавањето ќе го одржи ЧС Судијата Рикардо Х. Хинохоса од Тексас, САД.

Предавањето ќе се одржи на 30.11.2015 со почеток во 10:00 часот во LH4.

Биографија на Судијата Рикардо Х. Хинохоса

Google+