COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Ligjeratë: “Përvoja e SHBA lidhur me reforimimin e sistemit të matjes së sanksioneve dhe udhëzimet për matjen e sanksioneve” nga HT Gjyqtari Ricardo H. Hinohosa nga Teksasi, SHBA.

Fakulteti Juridik pranë Universitetit të Evropës Juglindore në bashkëpunim me Ambasadën e SHBA në Shkup, organizon ligjëratë me temë: “Përvoja e SHBA lidhur me reforimimin e sistemit të matjes së sanksioneve dhe udhëzimet për matjen e sanksioneve” me ligjërues HT Gjyqtari Ricardo H. Hinohosa nga Teksasi, SHBA.

Ligjërata do të mbahet me 30.11.2015 me fillim në orën 10:00 në LH4.

Biografia e Gjyqtarit Ricardo H. Hinohosa

Google+