COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Форум за јавната адмиснитрација: “Добро владеење во локалната самоуправа”

Настанот ќе се одржи во среда (04.11.2015 год.) со почеток во 10:00 часот, во УЈИЕ – Скопје, амфитеатар бр.1.

Организаторите на овој настан се: Универзитетот на Југоисточна Европа, Фондацијата Фридрих Еберт и Правниот факултет „Јустиниан први“.
Google+