Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Forum për administratën publike: “Qeverisja e mirë në pushtetin lokal”

Ngjarja do të mbahet të mërkurën (04.11.2015), me fillim në orën 10:00, në UEJL- Shkup, amfiteatri nr.1.

Organizator të ngjarjes: Universiteti i Evropës Juglindore, Fondacioni Fridrih Ebert dhe Fakulteti i Drejtësisë “Justinian I”.

Google+