COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентационен ден за Мастер студии - кампусот во Тетово

Програмата вклучува информативни сесии од ИТ/ центар за е-учење, Центарот за кариера, библиотеката, студентскиот сервис, студентскиот парламент и ќе има и поддршка за подготовка на распоредот од советниците на студентите и кадарот за ИТ.

Google+