COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Ориентациона недела (Добредојде) за новите студенти

14 -17 септември, 2015 год., во УЈИЕ Кампусот во Тетово и во Скопје

Од понеделник 14 - четврток 17 септември, на Универзитетот ќе се одржи ориентациона програма за нашите студенти на додипломски студии во Тетово и во Скопје. Преку ова тие ќе се информираат за нивната програма, услугите и можностите со цел да имаат поддршка и учење насочено кон студентите.

Новите студенти ќе се организираат во групи, по факултет/јазик водени од одговорните на групите од нивниот факултет кој ќе бидат со студентите во текот на програмата.

Програмата вклучува информативни сесии од ИТ/ центар за е-учење, Центарот за кариера, библиотеката, студентскиот сервис, студентскиот парламент и ќе има и поддршка за подготовка на распоредот од советниците на студентите и кадарот за ИТ. Секој факултет ќе организира општо предавање во Тетово и во Скопје, академски информации и активности поврзани со факултетот.

Програма за ориентационата недела Кампус во Tетово
Програма за ориентациона недела Кампус во Скопје
Google+