Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Конференција: “Регионалниот триаголник на знаењето: Поврзаноста на високото образование, научното истражување и иновациите во подржување на регионалниот развој и ЕУ интеграцијата”

Датум: 02 јуни 2015 Време: 10.00-14.00 Локација: Амфитеатар, УЈИЕ, Скопје.

Организирано од страна на Институтот “Макс ван дер Штул“ на Универзитетот на Југоисточна Европа, во соработка со Фондацијата Конрад Аденауер, Центарот Вилфед Мартенс за Европски Студии од Брисел, и Правниот Факултет Јустинијан Први во Скопје, во рамките на “Катедра Аденауер 2015”

Google+