COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Konferenca: “Тrekëndëshi rajonal i diturisë: Lidhshmëria e arsimit sipëror, hulumtimit shkencor dhe inovacionit në përkrahje të zhvillimit rajonal dhe integrimit në BE“

Data: 02 qershor 2015 Koha: ora 10.00- 14.00. Lokacioni: Amfiteatri, UEJL, Shkup.

Organizuar nga: Instituti “Maks van der Shtul” i Universitetit të Evropës Jug Lindore, në bashkëpunim me Fondacionin Konrad Adenauer, Qendrën Wilfried Martens për Studime Evropiane nga Brukseli, si dhe Fakultetin juridik “Justiniani i Parë” në Shkup, në kuadër të “Katedrës Adenauer 2015“.

Google+