COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Средбата со заменик-премиерот на Република Косово, г. Хашим Тачи

Заменик-преимерот на Косово, г. Тачи, во ова прогода, ќе дискутира за темите поврзани со билатералните односи помеѓу двете земји, Република Македонија и Република Косово.

Средбата ќе се одржи во четврток (22 јануари), во амфиетеатарот на УЈИЕ во Скопје, со почеток во 15:00 часот

Google+