COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Takimin me zëvendëskryeministrin e Republikës së Kosovës, z. Hashim Thaçi

Zëvendëskryeministri i Kosovës, z. Thaçi, me këtë rast, do të diskutoj lidhur me temat aktuale në marrëdhëniet midis Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Kosovës

Takimi do të mbahet të enjten (22 janar), në amfiteatrin e UEJL-së në Shkup, me fillim në orën 15:00.

Google+