COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Донација на книгата „Последниот јаничар“, Јусуф Буџови за билблиотеката на УЈИЕ

Во четврток ( 9 октомври ) 2014 година, со почеток во 14:00 часот, во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Скопје, Јусуф Буџови ќе донира во библиотеката „Макс ван дер Штул неколку копии од неговата неодамна објавена книга „Последниот јаничар“.

Во оваа прилика авторот ќе оствари средба со академскиот кадар и со студентите.

Google+