COVID-19 Information and Protocol

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Donacion libri "Jeniçeri i fundit", Jusuf Buxhovi për bilbiotekën e UEJL-së

Të enjten (9 tetor) 2014, me fillim në orën 14:00, në objektin e Universitetit të Evropës Juglindore në Shkup, shkrimtari dhe historiani nga Kosova, Jusuf Buxhovi do t’iа dhurojë Bibliotekës “Maks van der Stoel” të këtij universiteti disa ekzemplarë të romanit të tij të botuar kohë më parë “Jeniçeri i fundit”.

Me këtë rast, autori do të takohet dhe do të bashkëbisedojë me stafin akademik dhe studentët.
Google+