Një delegacion i Universitetit të Stambollit, i udhëhequr nga rektori, Prof. Dr. Junuz Sojlet (Yunus SÖYLET), i shoqëruar nga prorektorët dhe drejtori i rrjetit të spitaleve të këtij Universiteti, të martën( 16 qershor 2009),vizituan UEJL.

Qëllimi i kësaj vizite ishte thellimi i bashkëpunimit mes dy universiteteve dhe vendosja e lidhjeve më të ngushta të bashkëpunimit në fusha konkrete. Delegacioni i Universitetit të Stambollit u prit nga rektori i UEJL, akademik Aljadin Abazi, i cili i njoftoi mysafirët nga Turqia për mundësitë arsimore dhe të infrastrukturës akademike dhe administrative të universitetit tonë.

" /> Një delegacion i Universitetit të Stambollit, i udhëhequr nga rektori, Prof. Dr. Junuz Sojlet (Yunus SÖYLET), i shoqëruar nga prorektorët dhe drejtori i rrjetit të spitaleve të këtij Universiteti, të martën( 16 qershor 2009),vizituan UEJL.

Qëllimi i kësaj vizite ishte thellimi i bashkëpunimit mes dy universiteteve dhe vendosja e lidhjeve më të ngushta të bashkëpunimit në fusha konkrete. Delegacioni i Universitetit të Stambollit u prit nga rektori i UEJL, akademik Aljadin Abazi, i cili i njoftoi mysafirët nga Turqia për mundësitë arsimore dhe të infrastrukturës akademike dhe administrative të universitetit tonë.

">

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Një delegacion i Universitetit të Stambollit qëndroi në UEJL

Një delegacion i Universitetit të Stambollit, i udhëhequr nga rektori, Prof. Dr. Junuz Sojlet (Yunus SÖYLET), i shoqëruar nga prorektorët dhe drejtori i rrjetit të spitaleve të këtij Universiteti, të martën( 16 qershor 2009),vizituan UEJL.

Qëllimi i kësaj vizite ishte thellimi i bashkëpunimit mes dy universiteteve dhe vendosja e lidhjeve më të ngushta të bashkëpunimit në fusha konkrete. Delegacioni i Universitetit të Stambollit u prit nga rektori i UEJL, akademik Aljadin Abazi, i cili i njoftoi mysafirët nga Turqia për mundësitë arsimore dhe të infrastrukturës akademike dhe administrative të universitetit tonë.

UEJL është Universitet i ri, por që për shkurt kohë ka arritur të ketë ndikim jo vetëm në rajon, por edhe në hapësirën e përbashkët të  universiteteve evropiane, tha rektori Abazi.

Të dy rektorët e shqyrtuan mundësinë e bashkëpunimit në fusha të ndryshme, posaçërisht në pjesën e këmbimit të stafit dhe studentëve.

Delegacioni i Universitetit të Stambollit u shpreh i entuziazmuar me mundësitë që i ofron UEJL. Ata patën rastin të njihen më për së afërmi me qendrat dhe institutet dhe laboratorët, që funksionojnë në kuadër të Universitetit.

Google+