COVID-19 Information

Login

Anëtarët e stafit duhet të përdorin llogarinë e tyre Webmail për identifikim.

Universiteti i Evropës Juglindore
jetëso dijen tënde!

Kryetari i Bordit të UEJL-së, Dennis Farrington merr pjesë në takime në Armeni për rishikimin e projektligjit të arsimit të lartë

Kryetari i Bordit të UEJL-së, Dennis Farrington merr pjesë në takime në Armeni për rishikimin e projektligjit të arsimit të lartë

Kryetari i Bordit të Universitetit, në cilësinë e ekspertit të Këshillit të Evropës, këtë javë po merr pjesë në takime në Erevan, Armeni, për të diskutuar rishikimin e projektligjit të arsimit të lartë me përfaqësuesit e Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës, universitetet dhe organizatat e tjera të këtij vendi, projekt ky i cili ka filluar në vitin 2012. Ndër pikat e tjera në projektligj, i cili është një kornizë shumë më e shkurtër se ligji aktual që daton nga viti 2004, edhe një model i mundshëm për autoritetet e Maqedonisë së Veriut, është përfshirja e kodeve të sjelljes për menaxherët, stafin dhe studentët.

Google+