Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Teodora Obradoviq-Grnçarovska

Факултет : Бизнис и економија
Функција : Насловен Доцент
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
E-mail : t.grncharovska@seeu.edu.mk
Адреса : Boro Petrushevski 4
Телефон : 076446911
Факс : /
Мобилен : +38976446911
Google+