Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

И Ѓерасимовска

Факултет : Институт Max van der Stoel
Функција : Пројект администратор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : i.gjerasimovska@seeu.edu.mk
Google+