Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Demush Bajrami

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Вонреден професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : d.bajrami@seeu.edu.mk
Адреса : Roza Luksemburg Nr.9, Kumanove
Телефон : +389 44 356 113
Мобилен : +389 70 396 276
Јазици ( Самоевалуација )
Albanian
Native
Macedonian
C2 - Proficient

Образование

 • 2011 - 2016: Doktor i Shkencave Sociale
  Faculty: Fakulteti i Shkencave Sociale
  Universiteti i Tiranës, Tiranë, Shqipëri
  Thesis: "Roli i mediave sociale në politikë"

Публикации

 • Bajrami, Demush; Shabani, Arafat; THE COMMUNICATIONS OF INTERNATIONAL ORGANIZATIONS IN THE CHALLENGES OF SOCIAL MEDIA AND GLOBALIZATION. SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; INTERKULTURALIZMI, PLURILINGUALIZMI DHE MULTILINGUALIZMI NË MEDIA SI MUNDËSI PËR ZVOGËLIMIN E DISTANCËS ETNIKE NË SHOQËRI. SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Veseli-Shehabi, Meral; Bajrami, Demush; Adili, Luljeta; KOMUNIKIMI LETRAR, SFIDË MES NAIM FRASHËRIT DHE JERONIM DE RADËS NË VEPRËN “HISTORI E SKENDERBEUT” . SEEU, Tetovo, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; VEPRIMTARIA INSTITUCIONALE E STRUKTURAVE UNIVERSITARE, E INTEGRUAR NË STRATEGJINË E ARSIMIT TË LARTË. Instituti trashëgimisë shpirtërore e kulturore të shqiptarëve - Shkup, Shkup, 2020. (Link)

 • Bajrami, Demush; Media sociale si formë e re e bashkimit virtual në rrugën e integrimit të Ballkanit Perendimor në Bashkimin Evropian. 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Demiri, Blerina; Ethical Relativism and Morality. 2019. (Link)

 • Shabani, Arafat; Bajrami, Demush; The Impact of Campus Interaction Among Students in Enriching Student Learning Experiences in North Macedonia”. Udruga za promicanje inovacija i istraživanja u ekonomiji ''IRENET'', Zagreb, 2019, Zagreb, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Shabani, Arafat; The Role of Multicultural Education and Social Media in the Affirmation of Democratic Society. Udruga za promicanje inovacija i istraživanja u ekonomiji ''IRENET'', Zagreb, 2019, Zagreb, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Iseni, Arburim; Topko, Anesa; Subversion - The Secret Power of the Message Enlaced with the Power of the Internet and Information Technology. In Khazar Journal of Humanities and Social Sciences © Khazar University PresVolume 22, Number 3, 2019s 2019, pp. 60-70. 2019. (Link)

 • Bajrami D.,Bajrami, Demush; Mediat sociale dhe ndikimi i tyre ne krijimin e lidershipit politik. 2nd International Multidisciplinary Scientific Conference, Tetovo, 2019. (Link)

 • Bajrami, Demush; Mustafai, Amir; The Quality of Governance and EU Regional Policy as a key determinant in the process of the integration of the Western Balkans into the EU. 2017. (Link)

Google+