COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Арафат Шабани

Факултет : Јазици, култури и комуникација
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Скратено работно време
Лични податоци
Датум ма раѓање : 20 март 1976
E-mail : a.shabani@seeu.edu.mk
Телефон : 00 389 44 356 285
Мобилен : +389 70 378317
Google+