COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!
Export

Абдулменаф Беџети

Факултет : Бизнис и економија
Функција : Редовен професор
Вид на вработување : Цело работно време
Лични податоци
E-mail : a.bexheti@seeu.edu.mk
Телефон : 00 389 44 356 284
Google+