Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Се изнајмува поле oд 5 хектари зад зградата на Ректоратот.

Сите оние кои се заинтересирани да го обработуваат ова поле, треба да се пријавуваат во канцеларијата 900,02 Одделот за одржување и технички капацитети Улбер Јонузи од 28.03.2012 до 30.03.2012, цена 0,0 € годишно.

Сите оние кои се заинтересирани да го обработуваат ова поле, треба да се пријавуваат во канцеларијата 900,02 Одделот за одржување и технички капацитети Улбер Јонузи од 28.03.2012 до 30.03.2012, цена 0,0 € годишно.

Google+