Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/112011 – Телекомуникациски услуги

Крајниот рок за доставување на документи се продолжува до 01.12.2011.

Исправка

Универзитетот на Југоисточна Европа ги информира сите заинтересирани во врска со Јавниот повик бр. 01/112011-Телекомуникациски услуги,дека во точка 2-„Fixed telephony”, поднаслов „Specification”, ред4, се брише зборот„wired”.

Јавен повик бр. 01/112011 – Телекомуникациски услуги

Формулар

Google+