COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 02/082011 - Набавка на опрема за информатичка технологија

Јавен повик бр. 02/082011 - Набавка на опрема за информатичка технологија

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за набавка на опрема за информатичка технологија.

Google+