Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/052024

Набавка на 3Д принтери за Универзитетот на Југоисточна Европа

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Набавка на 3Д принтери за Универзитетот на Југоисточна Европа

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+