Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Снабдување со електрична енергија

Центар за бизнис и иновација (Business & Innovation Centre) при Универзитетот на Југоисточна Европа – Тетово објавува јавен повик за:

  • Снабдување со електрична енергија на објектот на Центарот во Скопје

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+