Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 04/022022

Адаптација на простории во објектот 813 за мултимедиа простор

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Адаптација на простории во објектот 813 за мултимедиа простор во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово (деталите се наведени во спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+