Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 03/022022

Опрема за мултимедиа (Пројект Smooth Meetup of Digitalization and Future Job Skills)

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Опрема за мултимедиа во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово (деталите се наведени во спецификацијата).

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+