COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 05/122021

Надворешна урбана опрема и хортикултура

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Надворешна урбана опрема и хортикултура на на Објектот 813 во Кампусот Универзитетот на Југоисточна Европа (УЈИЕ) во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+