COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 04/052021

Набавка на опрема и други попратни активности за Церемонијата на апсолвентите во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Набавка на опрема и други попратни активности за Церемонијата на апсолвентите во Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+