COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 01/052021

Набавка на намештај за просториите на Објектот 813 во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува јавен повик за:

  • Набавка на намештај за просториите на Објектот 813 во Кампусот на Универзитетот на Југоисточна Европа во Тетово

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+