COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Open Call 01/042021

Procurement of brand Laptop Computers

South East European University – Tetovo announces:

A BIDDING PROCEDURE REQUEST (no public opening)

  • Procurement of brand Laptop Computers

For more information, please check the following documents.

Open Call Specification
Request Quotation
Google+