COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик - ЦБИ

Снабдување со електрична енергија на објектот на Центарот во Скопје

Центар за бизнис и иновации УЈИЕ објавува јавен повик за прибирање понуди за снабдување со електрична енергија на објектот на Центарот во Скопје

Јавен повик
Спецификација
Request Quotation
Google+