COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик

Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје

Центар за Бизнис и Иновации (Business & Innovation Centre) при Универзитет на Југоисточна Европа - Тетово објавува прибирање на понуди за следново

  • Услуга за тековно одржување на хигиена во Центарот во Скопје

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+