COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/122020

Набавка и инсталација на климатизери – инвертери

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/122020 – Набавка и инсталација на климатизери – инвертери

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+