COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/052020

Набавка на дрвени пелети

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/052020 – Набавка на дрвени пелети

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+