Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/042020

Набавка на канцелариски материјали

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/042020 – Набавка на канцелариски материјали

За повеќе информации, проверете ги следниве документи.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+