COVID-19 Information and Protocol

Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/022020

Телекомуникациски услуги

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 01/022020 – Телекомуникациски услуги

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик и Спецификации
Request Quotation
Google+