Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик бр. 02/062019 - Набавка на дрвени пелети

Јавен повик бр. 02/062019 - Набавка на дрвени пелети

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:

  • Јавен повик број 02/062019 – Набавка на дрвени пелети

За повеќе информации, ве молиме погледнете ја следната документација.

Јавен повик
Спецификации
Request Quotation
Google+