Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Јавен повик број 01/112018

Јавен повик број 01/112018

Универзитетот на Југоисточна Европа објавува прибирање на понуди за следново:
Јавен повик број 01/112018 – Изнајмување на апарати за печатење
Сите заинтересирани можат да добијат подетални информации на:

Јавен повик број. 01/112018
Формулар
Google+