Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

22-та годишнина на УЈИЕ

Церемонија

Ве покануваме да учествувате на Церемонијата за одбележување на 22-та годишнина од основањето на Универзитетот на Југоисточна Европа која ќе се одржи на 17. ноември 2023 година (петок), со почеток во 11:00 часот во амфитеатарот LH-2.

Програмата: https://bit.ly/49xRKz6

Google+