Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Strategjia e Marketingut (Маркетинг стратегија)

Промоција на книга

Промоција на книгата „Strategjia e Marketingut (Маркетинг стратегија)“

Автори: Наил Решиди и Гранит Баца

Датум: 3.05.2023 година

Време: 14:00 часот

Место: Амфитеатар 4

Google+