Login

Членовите на универзитетскиот кадар треба да ја употребат нивната Webmail сметка за да се најават на системот.

Универзитет на Југоисточна Европа
оживеј го знаењето!

Превенција од мозочен удар

Работилница

Факултетот за здравствени науки организира работилница на тема

„Превенција од мозочен удар“

Во понеделник, 20.03.2023 година, со почеток од 13:00 часот, во БДЦ Ректорат

Агенда: https://bit.ly/3LuAEIS

Google+